Popular Posts

Sunday 12 June 2011

Uranus In Pesti Semnificatie Si Interpretare Astrala

Uranus In Pesti Semnificatie Si Interpretare Astrala
Uranus este o planeta ce tinde sa schimbe dazzling lumea datorita aspectului ei orbital aparte.Daca alte planete se rotesc pe o axa aproape perpendiculara pe un suggestion eliptic, Uranus are o axa de rotatie ce se apropie de un paralelism cu elipsa.Uranus se invarte in jurul Soarelui de-a lungul propriului ei ecuator, amplasandu-si una din regiunile polare in intuneric si pe cealalta in lumina vreme de 84 de ani, atat cat dureaza un ciclu complet de rotatie. Aceste aspecte contradictorii sugereaza transformari bruste si radicale pe commit le poate aduce in viata noastra. Uranus se invarte intr-o directie contrara celorlalte planete din sistemul nostru solar. El este inzestrat cu 5 luni (sateliti), doua dintre ele parand a se lansa dincolo de o orbita regulata, catre Soare, dar pastrandu-si in ultimul zip dependenta fata de gravitatie. Uranus este cumva straniu dar si plin de vointa, mentinandu-si o orientare inconfundabila. Atunci cand Uranus isi articulation simtita prezenta, suntem indreptati catre o schimbare fundamentala, o provocare commit ne starneste fiinta si ne poate calauzi spre cai salbatice, incontrolabile sau chiar nebunesti.Uneori, ne aduce in pragul unor esecuri, dar o articulation numai pentru a ne oferi o noua inaltare.

Uranus stapaneste peste schimbare, transformare, inversari dramatice ale situatiilor, intensificare a gandirii si a constiintei, evidentiere nemasurata, accelerare, excentricitate, individualitatea si unicitatea fiecarei fiinte umane. El poate revarsa peste noi o subita intelegere ori revelatie, ne poate orbi viziunea asupra lumii si este mereu pe punctul de a ne aduce in fata unor conjuncturi nemaiintalnite. Uranus ar vrea mereu sa ne indeparteze de la drumul nostru previzibil ori prearranged in viata.Sub influenta lui, nu ai cum sa te bucuri de liniste si confort.Aceasta planeta este in stare sa ne favorizeze o evolutie brusca sau sa ne indrume catre o revolta fanatica.

Pestii iti deschid calea catre o contopire extatica, spirituala sau divina. Ei sunt cel de-al douasprezecelea semn al zodiacului, semnificand finalizarea unui ciclu si debutul unei etape caracterizate de o explorare a felului cum poate evolua sinele nostru profund. Sub influenta Pestilor, tindem catre transcendenta, spre ceva situat deasupra realitatii cotidiene si a lucrurilor acceptate drept normale. Am vrea sa ajungem in teritorii virgine, ascunse muritorilor de rand, catre o dimensiune commit ne lipseste dar isi articulation cumva simtita prezenta in viata noastra. Pestii dau nastere nevoii de evadare, refugiu, dependenta si favorizeaza impulsurile mechanical dar si naivitatea si dragostea oarba. In acelasi timp, ei ne conduc spre integrarea intr-o cauza sau orientare generala, spre adaptabilitate, constientizare, evolutie nestanjenita, o desteptare si o revelatie spirituala.Pestii ne pot articulation sa cadem victima fricii, temerilor, grijilor si delasarii, dar au si darul de a ne stimula curajul si vointa de a ne urma credintele.

Gratie Pestilor, plutim de-a lungul unui rau ce incearca a ne controla miscarile.Ne putem lasa in voia curentului sau ne putem lupta sa mergem in aval, pana cand ni se epuizeaza energia si ne abandonam, vrand- nevrand, capriciilor apelor. Supunerea si recunoasterea unei depth mai puternice sunt alte trasaturi majore ale zodiei Pestilor. In acest fel, ajungem sa ne predam unei orientari generale supreme si riscam sa ne pierdem pe noi insine in covarsitoarele depth ale lumii din afara.

Ultima oara, Uranus a calatorit in Pesti intre anii 1919 si 1927.Daca studiati cu atentie evenimentele din aceasta perioada puteti trage niste invataminte.

Copyright (c) diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Talismanele iubirii si magia astrala

Zodiacul celtic al arborilor Astrologia arboricola a druizilor

Zodiacul chinezesc.Origine si semnificatii http://www.diane.ro/rss.xml http://www.diane.ro/feeds/posts/default?alt=rss
http://www.diane.ro/atom.xml
http:/diane.ro/feeds/posts/default?orderby=updated